maanantai 28. tammikuuta 2013

Ystävälle kortti


Mervin karkkihaasteeseen kortti

Mervin leikkaan blogissa on meneillään  karkihaaste;aihe on vapaa/ ystävänpäivä....Tälläisen ystävänpäivä kortin(kortin tekstissä lukee ystava,vaikka tietenkin pitäisi lukea ystävä...ää-pilkut jonnekkin hävinneet  :)  :) )väkertelin kivaan karkkihaasteeseen,jossa on muuten tarjolla upeat karkit.Käykääpäs osallistumassa  :)

lauantai 26. tammikuuta 2013

Magnoliahaaste #127

Haasteen aiheena on bingo.Bingorivini: hopea-kukka-sydän...Tässäpä korttini haasteeseen;on sydäntä,kukkia useampia,hopeaa on pienessä sydämessä joka on kukkien vieressä ja onhan myös timanteissa hopean värin hohtoa...Kuvan valotus on vähän kehnonlainen,kortti näyttää jotenkin haaleammalta kuin mitä on luonnossa katsottuna,mutta tällä mennään haasteeseen  :)  :)

perjantai 11. tammikuuta 2013

Arvoin uusiksi kaksi palkintoa...

Joulukuussa järjestin synttäriarvonnan ,jossa arvoin 17.12  kolme palkintoa. ....pikku myy ja Raili eivät ole lähettäneet s.postiini osoitettaan minulle ja enkä ole heihin saanut yhteyttä muutenkaan.Harmillista olisin mielelläni lähettänyt ne heille....Mutta nyt  arvon ne kaksi palkintoa uudestaan ,että saan ne eteenpäin kaapistani .

 1.ARVONTAPALKINTO MENEE JONSULLE :)  Hänen runo oli tälläinen:"Yön tuiske lunta toi tupaan se tunnelman loi.
Pientä kilinää kulkusten,
tuo aika joulun ihmeiden.
Nyt perheet, ystävät lähelle haalitaan,
on aika rakastaa ja yhdessä olla vaan.
Joulukuusi koristellaan ja jouluruuat napostellaan. Sitten hieman musiikkia kuunnellaan  ja muuten vain oleillaan." :) 

Nyt toisen arvan otan laatikosta...JA PALKINTO MENEE TANKULLE:) Tankun runo:Tonttu pieni palleroinen,
veitikka tuo iloinen.
Silmät suuret tuikkien,
luokses saapuu hiipien.
Tuo joulumielen lämpöisen,
halauksenkin pehmoisen. 
 
Onnea molemmalle!

Salamyhkäinen leimasinvaihto

Osallistuin Jehkon salamyhkäiseen leimasinvaihtoon.Kiitos Jehkolle ,kun järjestit vaihdon  :)Kivaa oli odotella ,että millainen leimasin se postista tulla tupsahtaa ja tälläinen vintage aiheinen leimasin sitten tuli...Kiitos lähettäjälle  :)  Yläpuolella kortista kuva ,jonka sitten väsäsin ja leimailin....ja kuva myös leimasimesta....

torstai 3. tammikuuta 2013

Hiljaiseloa blogissani...

Blogissani on ollut hiljaiseloa ...viruksen tuholainen hajotti koneen ennen joulua ja en ole pääsyt koneelle.Joulukalenterikin jäi kesken blogissani,kuvat ovat rikkinäisellä koneella.Kiittelen tässä vielä luukkujen 20-24 lähettäjiä,kaikki jotka lähetitte olivat ihania  :)  Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!!

Hox! Joulukuussa 17.pvä arvoin synttäriarvonnassa palkinnot kolmelle ....kaksi palkinnon voittajaa ei ole vieläkään ilmoittanut osoitetta s.postiini...Odottelen vielä viikon verran,jospa voittajat laittelevat mulle päin osoitetta.Jos eivät ole ottaneet yhteyttä ensi perjantaihin mennessä,arvon kaksi palkintoa uudestaan...  :)